Yeh Tea Oolong Ginseng - Blikje 35 gram NL-BIO-01

Oolong - Kings Tea
Yeh Tea Oolong Ginseng - Blikje 35 gram NL-BIO-01

Deze Ginseng Oolong thee is ook bekend als de -Kings tea- - een populaire, op smaak gebrachte Oolong-thee. Het heeft de rijke zachte smaak.

Artikelnummer

8718347142506 

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

 

€ 8,95 *
(Prijs per 100 gram € 25,57)*

 

Aantal: 
Bestellen

Deze Ginseng Oolong thee is ook bekend als de King's tea - een populaire, met Ginseng op smaak gebrachte Oolong-thee. Het heeft de rijke zachte smaak van Oolong met een aangename aanhoudende nasmaak. Genoten door Aziaten over de hele wereld is het een goede inleidende thee voor mensen die beginnen met hun Oolong-theereis. Deze tot bal gerold en medium geroosterde Ginseng Oolong thee is uitgevonden in Taiwan. Ze hebben deze thee altijd gemaakt door het ginseng poeder in de verse-bladeren te mengen tijdens het rollen van deze bladeren. Op deze manier zorgt het ervoor dat de smaak en zoetheid uniform is en blijft - zelfs met meerdere infusies. Nadat de thee ongeveer 20 jaar geleden aan het vasteland van China werd geïntroduceerd veranderde het proces. Ginseng Oolong werd en is populair op het vasteland van China! De Chinezen maken Ginseng Oolong meestal door de buitenkant van de reeds gerolde en verwerkte Oolong-thee met Jiaogulan-poeder te bedekken. Jiaogulan is ginseng en de letterlijke vertaling is: gestrande blauwe plant!

Yeh Tea Flavour Intensity Scale: 4

Bereiding:
Voeg 2-3 gram Oolong Gingseng per 100ml water toe bij 70-80 graden Celsius en laat dit gedurende drie minuten trekken. Onze Black Label Oolong Gingseng thee kan 3-4 keer worden toegediend door meer kokend water toe te voegen aan dezelfde theepot.

Informatie

Watertemperatuur
75 - 80 C
Zettijd
2 - 3 minuten
BIO
BIO van niet EU landbouw
Ingrediënten
Groene thee*
Herkomst
Diverse landen
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten