Yeh Tea Jasmine Pearls - Blikje 40 gram NL-BIO-01

Yeh Tea Jasmine Pearls - Blikje 40 gram NL-BIO-01

Deze strak met de hand gerolde theebladeren met zilveren tips is een van de Yeh Tea producten in het Black Label assortiment. Jasmijn thee wordt beschouwd als de populairste thee ter wereld

Artikelnummer

8718347141523 

Verzendkosten

€ 3,80 

EAN

8718347141523  

€ 12,29 *
(Prijs per 100 gram €30,73)*

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Deze strak met de hand gerolde theebladeren met zilveren tips is een van de Yeh Tea producten dat past in het Black Label assortiment. Jasmijn thee wordt beschouwd als de meest geurige en populaire geurige Chinese thee in de wereld. Na meerdere malen rijkelijk gemengd met Jasmijnbloemen bloesems, absorberen de parels de geur van de bloem, resulterend in een langdurige smaak en aroma. Sommige Jasmine bloemblaadjes zijn nog steeds zichtbaar in de parels. De organische groene thee van deze parels zal u prikkelen met zijn gele kleur met een gevoel van frisheid en zoetheid.

Smaak Beschrijving:
Droog Blad: De droge bladeren zijn lichtgroen van kleur, bedekt met een witte omlaag en strak opgerold in ronde vormen. De exotische jasmijn geur kan worden ervaren, zelfs in droge vorm.
Opgegoten Blad: wanneer water wordt toegevoegd aan de thee, geeft dit een geelbruine infusie en wordt de jasmijn geur intenser.
Drank: Wanneer u giet de thee in de kop, ziet de thee er geel-groen uit met een heerlijke geur van jasmijn bloemen. Het heeft een zachte smaak mellow die blijft hangen op je tong en mond.
Yeh Thee Smaak Intensity Scale: 8

De Black Label Jasmine parels thee kan 3-4 keer worden opgegoten door het toevoegen van meer water van de juiste temperatuur in dezelfde theepot.

Informatie

Watertemperatuur
90 C
Zettijd
3 - 4 minuten
BIO
BIO van niet EU landbouw
Ingrediënten
Groene thee *, Jasmijn aroma *
Herkomst
China
Hoeveelheid per liter
1 - 2 theelepels
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten