Yeh Tea Bi Luo Chun Peace - Blikje 25 gram NL-BIO-01

Yeh Tea Bi Luo Chun Peace - Blikje 25 gram NL-BIO-01

Bi Luo Chun is een organische groene thee uit de provincie Jiangsu in China. De thee wordt geoogst op grotere hoogte in de vroege lente. De thee kan 3-4 keer worden opgeschonken.

Artikelnummer

8718347141516 

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

 

€ 11,95 *
(Prijs per 100 gram € 47,80)

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Bi Luo Chun groene thee komt uit de provincie Jiangsu in China. De naam Bi Luo Chun betekent 'lentegroen slakken'. De bladeren worden vast opgerold en gekruld om de vorm van slakken te imiteren. Deze thee is een typische Chinese thee, die de Chinezen dagelijks drinken Omdat de smaak van deze thee een fruitig en bloemig aroma heeft, leren meer en meer mensen in het Westen om deze thee te waarderen.

Droog Blad: De droge bladeren zijn zilver groen van kleur. De thee is in de vorm van een slak met een kleine knop en slanke twist. Het heeft een frisse geur.
Infusie: Wanneer water wordt toegevoegd aan de thee, geeft het een frisse groene kleur en geurig, vers aroma
Ingeschonken: Wanneer u de thee in de beker giet, ziet de thee lichtgroen en heeft het een frisse, geurige en zachte smaak. De thee kan 3-4 keer worden gebruikt door meerdere keren de aangegeven temperatuur water op te schenken.
Yeh Tea Smaak Intensiteits schaal: 8

Aanvullende productinformatie:
Bi Luo Chun is een organische groene thee uit de provincie Jiangsu in China. De thee wordt geoogst op grotere hoogte in de vroege lente. Het is van oudsher met de hand gepluktt met toppen met kleinere bladeren. De productie methoden om deze thee te maken bestaat uit non-oxidatie, verdorren en braden om u de beste kwaliteit thee te brengen.

Informatie

Watertemperatuur
75 - 80 C
Zettijd
2 - 3 minuten
BIO
BIO van niet EU landbouw
Ingrediënten
Groene thee
Herkomst
China
Hoeveelheid per liter
5 - 6 theelepels
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten