We hebben geweldig uitziende, praktische wikkelbeurzen geïmporteerd voor u uit de VS, gemaakt door Thistledown Cozies. Handige theemutsen, die je rond je theepot wikkelt. Ze hoeven niet te worden verwijderd voor het serveren van thee, maar wel om ze te wassen! Of om een speciale wikkelbeurs te gebruiken met bijvoorbeeld Kerstmis.
We verkopen ze in grootte variërend van 2 kops theepot tot 8 kops theepotten.
Er zijn ook enkele stoerdere vormen, genaamd Hobs. Deze houden het deksel tijdens het gieten vast door een slim ontworpen flap.


 


Bezig met laden...
  • check Goed verpakt, vlot bezorgd
  • check Eenvoudig retour tegen gereduceerd tarief
  • check Online veilig & snel betalen

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873