Theepotten en servies

We voeren voor u een volledig assortiment van prachtige theepotten en serviesgoed.
De producten zijn er in verschillende materialen, kleuren, decors en maten. U vind in deze categorie een aantal bekende merken en voor de het overige is ons assortiment ingedeeld naar het materiaal waarvan de artikelen zijn gemaakt.
Er is een grote variatie: van roestvrij staal (dubbelwandig), gietijzer, glas en alle vormen van aardewerk (keramiek, porselein, bone china en steengoed). Bloemrijke theepotten, diverse kleuren en vormen, traditionele en moderne theepotten. Deze kunnen aangevuld met kopjes, schotels, mokken en soms zelfs borden en dienbladen.

Kom gezellig rondkijken en zie eens wat je leuk vind. Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873