We hebben een geweldige collectie theemutsen in verschillende uitvoeringen, die heel goed passen bij je (nieuwe) theepot. Ze houden de thee allemaal een tijd warm en ze zijn erg decoratief. Hoe voller de theepot, hoe beter die warm blijft. Je kunt met je een nieuwe pot thee zetten en deze in de theemuts zetten, terwijl je geniet van je eerste kopje.

De traditionele Nederlandse theebeurzen zijn beschreven als een milieuvriendelijk en low-tech alternatief voor elektrische apparaten. We hebben een groot aantal decors op voorraad.

Onze theemutsen met mand zijn verkrijgbaar in verschillende decors en kunnen ook jarenlang worden gebruikt.

De "wikkel" theemutsen uit de VS zijn erg handig omdat ze niet hoeven te worden verwijderd voor het serveren van thee. Er zijn ook enkele moeilijker uitziende soorten genaamd "hob's". Deze houden ook het deksel vast tijdens het schenken.

Een alternatief voor een lager budget is te vinden in het eenvoudige maar effectieve en mooie assortiment van de Ulster Weavers. Ook van Bunzlau Castle zijn er nu theemutsen en wat te denken van de theemutsen van Plint die theepotten tot 3 liter aankunnen. Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873