Thee - de heerlijke geuren en smaken begroeten u. Wat zou het genot van een bijzondere thee zijn zonder attentie voor de details, die er een belevenis van maken. Het zijn die kleine dingen die een bijzondere sfeer niet alleen beloven, maar ook waar maken. Natuurlijk kunt u alleen rustig de tijd nemen, uw thee drinken en u aan het genot van het moment overgeven. Maar wat, als u zich zelf - of uw gasten - iets bijzonders wilt gunnen? Dat bieden wij u met het bijzondere assortiment in deze rubriek, dat het gezellig samen vertoeven laat beginnen.

 Wij verkopen als BIO-gecertificeerd bedrijf steeds meer biologische theesoorten, veelal los en op bestelling verpakt, maar ook voorverpakt van onder ander Yeh Tea, Dilmah en Pukka. Deze kunnen wij aanbieden als zwarte of groene thee uit Assam, Darjeeling, Ceylon of China. Vruchtenthee, Rooibos en Kruidenthee zijn er natuurlijk ook in BIO-varianten.      

TheezakjesKiest u voor het gemak van een theezakje. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij voeren een assortiment lekkere theesoorten alvast voor u verpakt in zakjes. Handig om te presenteren en toch wel erg lekker. U kunt onder andere kiezen uit de verantwoorde thee van Dilmah, het verwen-assortiment van Yeh Tea, een krachtige thee van Twinings of een van de lekkere kruidenthee-soorten van Pukka. Voor elke smaak zit er wel iets bij. Als basis voor een cadeau voor theeliefhebbers zeer geschikt.

 

Losse TheeOf gaat u liever voor een meer specifieke smaak? De pure losse theesoorten onderscheiden zich van elkaar doordat ze op verschillende plaatsen en onder verschillende omstandigheden groeien. De varianten thee met een lekkere smaak erbij zijn veelal gebaseerd op een melange (zwart) en vaak op een groene Sencha. Ons aanbod gaat van niet geoxideerde witte thee, via groene thee en Oolong naar helemaal geoxideerde zwarte thee. In een theewinkel mogen vruchtenthee, Rooibos en kruidenthee natuurlijk niet ontbreken. In ons kruidenthee assortiment vindt u een aantal varianten gebaseerd op a Ayur Veda. Probeer ook onze Milky Oolong of de gefermenteerde Pu Erh thee. 

     
Soms is een lekkere kop koffie even wat u nodig heeft.  We hebben een assortiment koffie voor u geselecteerd. Van een milde tot ene robuuste espresso.    Als u geniet van een lekkere thee of koffie mag een zoete verleiding natuurlijk niet ontbreken.  Lekkere (biologische) chocola, een heerlijke Italiaanse verleiding zijn maar enkele voorbeelden. 

 


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873