Middelgrote-Theepotten

Gevoel voor detail. 

Het fijne handgeschilderde detail in combinatie met de expertise en de tijd die elke theepot in beslag neemt, garandeert de unieke uitstraling van de Ceramic Inspiration - Teapottery theepotten.
Met behulp van fijne borstels wordt de verf toegevoegd aan de kleine items die het tafereel van theepot completeren: de cakes op de Aga-kachel, de platte petten van de verhuizers of de eendenbek. Op weg naar hun tweede verblijf in de oven, zien de theepotten er nog niet indrukwekkend uit. Een laag glazuur wordt toegevoegd, die de afgewerkte theepot zal laten glanzen. Voor nu ziet het er gewoon saai uit. Maar eronder ligt een palet van schitterende kleuren, wachtend om zich te ontwikkelen tijdens het tweede branden.


 


Bezig met laden...
  • check Goed verpakt, vlot bezorgd
  • check Eenvoudig retour tegen gereduceerd tarief
  • check Online veilig & snel betalen
  • check Goed verpakt, vlot bezorgd
  • check Eenvoudig retour tegen gereduceerd tarief
  • check Online veilig & snel betalen

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873