Spring to Life Collection

Spring-to-Life-Collection

Pip Studio Spring naar Life Collection - de hele lentepracht in één collectie

Terwijl duidelijk in de Floral Collectie kleine bloemen elementen gecombineerd zijn even kleine decor elementen wordt de Pip Studio Spring to Life Collection duidelijk gekenmerkt door de grote, krachtige stralende bloemen afwisselend met licht gesloten knoppen, die net het daglicht zien. Dit resulteert in kopjes, borden, bekers of kommen ven Pip Studio echt in het ontwaken van de lente.


Mooi decor op hoogwaardig porselein

Een blik op de Producten van de lente tot Life Collection voor Pip Studio en u kunt de vitaliteit en levensvreugde die uitgaat van dit porselein voelen. Dit is aan de ene kant vanwege het indrukwekkende, intense kleurenontwerp, anderzijds de grootbloemige inrichting. Het lijkt bijna alsof men zelfs de geur van de helder bloeiende rozen en tulpen zou kunnen zien. Versiert is deze bloeiende bloemenregen met fijne gouden accenten. Ze harmoniëren perfect met de patronen op de achtergrond en de bloemen en geven de borden, kopjesen meer van de Spring to Life Collection van Pip Studio een zekere exotisch flair

Verfrissend gekleurd; Dek uw tafel  met Pip Studio Spring to Life Collection

Pip Studio's Spring to Life Collection assortiment biedt de beste voorwaarden voor een goed begin in de dag. Of het nu begint met een geweldige Spring to Life kopje koffie of een theekopje van Pip Studio, is natuurlijk geheel aan u overgelaten. Ons aanbod van Pip Studio Spring to Life Collection gaat natuurlijk verder dan kopjes. Suikerpot, melkkannetje, gebaksbordje, theepot en nog veel meer nodigen u uit voor een lekker ontbijt of een gezellige samenkomst in de middag.


Laatst bekeken producten