Samadoyo is een moderne Chinees glaswerk producent. Het bedrijf is vastbesloten om geavanceerde technieken en traditionele Chinese vakmanschap te combineren in het geïntegreerde moderne trendy design van haar producten. Het doel is om innovaties toe te voegen in die glazen gebruiksvoorwerpen die voldoen aan de behoeften van de moderne klant.
De producten worden ontwikkeld in het eigen onderzoekscentrum met de steun van Deense ontwerpers om een reeks producten te onwikkelen voor het hele gezin .

Samadoyo gebruikt de beste materialen voor elk artikel en elk artikel weerspiegelt de fijnste vakmanschap en de aandacht voor details . Samadoyo moderne glazen producten zijn bijzonder in hun categorie. 90% van elk afzonderlijk product is zelf gemaakt en de productie, van het creëren van vormen tot en met de verpakking , zijn allemaal uitgevoerd in eigen werkplaatsen Samadoyo, die er voor zorgen de consistentie en betrouwbaarheid in kwaliteit en kosten te behouden.


 


Bezig met laden...
  • check Goed verpakt, vlot bezorgd
  • check Eenvoudig retour tegen gereduceerd tarief
  • check Online veilig & snel betalen

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873