Royal Green - Biologisch

Royal-Green-Biologisch

Welkom in de geweldige wereld van thee en kruideninfusies van Royal Green. In thee en kruideninfusies bestaan grote kwaliteitsverschillen.  Veel merken gebruiken (natuurlijke) aroma's en dat maskeert in veel gevallen de echte smaak van de gebruikte kruiden, vruchten en planten in de thee / infusie.  Royal Green vind het dan ook tijd voor thee en infusies die volledig vrij zijn van natuurlijke aroma's en onzuivere toevoegingen.  

Great Taste Awards 2019
Great Taste, georganiseerd door de Guild of Fine Food in het Verenigd Koninkrijk, is de erkende referentie voor lekker eten en drinken. De Great Taste Award wordt beschreven als de ‘Oscar’ van de voedselwereld. Hoe bijzonder dat RoyaL Green 3 maanden na de introductie van hun thee en kruideninfusie serie direct 2 Great Taste Awards in ontvangst hebben mogen nemen. Proef de verfijnde smaak van de aroma-vrije thee en kruideninfusies maar eens. 


Bezig met laden...
Royal Green Green Matcha 16 zakjes thee BIO IN-BIO-134 (27 gram)
Royal Green Green Matcha 16 zakjes thee BIO IN-BIO-134 (27 gram)
Benut je volledige potentieel met Green Matcha van Royal Green. Deze biologische matcha laadt je batterijen op en geeft een super boost. Dit is een magische thee die je sterk, blij en energiek maakt.
€ 3,25 *
(Prijs per kilogram € 120,37)*
Royal Green Spicy Cinnamon 16 zakjes thee BIO IN-BIO-134 (27 gram)
Royal Green Spicy Cinnamon 16 zakjes thee BIO IN-BIO-134 (27 gram)
Kaneel is een van de oudste specerijen bekend op aarde. Het is heerlijk zoet en levert waardevolle essentiële oliën. Je lichaam zal zijn goedheid omarmen en zal van elke slok houden.
€ 3,25 *
(Prijs per kilogram € 120,37)*

Laatst bekeken producten