Pip-Studio-(Porselein)

Charmant verenigde kunststijlen

Van de fijn vergulde rand van de kopjes tot de decoratie van het handvat - de producten van Pip Studio zijn met liefde ontworpen tot in het kleinste detail. Soms zijn het Europese kunstkenmerken, soms Aziatische, waarbij vaak beide artistieke stijlen worden gecombineerd. En toch zijn het borden, kopjes en de andere artikelen Pip Studio Collecties - prachtig mooie serviezen met liefdevolle details
Dagelijkse producten die niet alledaags zijn. Krachtige, intense kleuren die nog steeds een onvergelijkbare lichtheid uitstralen. De prachtig ontworpen gebruiksvoorwerpen van Pip Studio zijn een lust voor het oog op elke tafel. Filigraanpatronen en natuurlijke inspiraties resulteren in unieke porseleincollecties die, zelfs op saaie dagen, het leven vervullen met zonneschijn.

De Theepotwinkel biedt je in onze winkel en onze online shop talloze bekers, borden, suikerpotten en vele andere items van het leuke label Pip Studio in Amsterdam. Ze komen exact overeen met de filosofie van de ontwerper Anke van der Endt: gelukkige producten voor gelukkige mensen.


 


Bezig met laden...

Charmant verenigde kunststijlen

Van de fijn vergulde rand van de kopjes tot de decoratie van het handvat - de gerechten van Pip Studio zijn met liefde ontworpen tot in het kleinste detail. Soms zijn het Europese kunstkenmerken, soms Aziatische, waarbij vaak beide artistieke stijlen worden gecombineerd. En toch geven borden, kopjes en Co. altijd hun eigen stijl. Soms speels, soms dromerig, soms met ingetogen puntpatroon.

Maar niet alleen het oog voor detail maakt de gerechten van Pip Studio zo sympathiek, ook bij de verwerking en materiaalkeuze, hecht het label veel belang aan hoge kwaliteit. En juist deze combinatie van hoge normen van ontwerp, vorm en porselein maakt Pip Studio een uniek harnas dat pure levensvreugde in de keuken, woonkamer en eetkamer brengt.

Bloemen, sprookjesachtig, romantisch - leven met Pip Studio

De kopjes, borden, suikerpotten, theepotten en taartplateaus hebben een helderheid die ongeëvenaard is. De decors verspreiden eenvoudig een goed humeur, hetzij met prachtig ontworpen natuurlijke scènes of met artistieke, gestileerde bloempatronen.

De Theepotwinkel heeft een uitgebreide selectie Blushing Birds, Floral en Royal Christmas-collecties in de winkel en de online shop. Breng deze pure levensvreugde in de vorm van luxueus ontworpen porseleinen schalen mee naar huis. Of u nu de voorkeur geeft aan delicaat roze of lichter hemelsblauw, of u rijke bloemstukken of een lichte, luchtige bloemendecoratie aan de rand wilt, Pip Studio-gerechten zullen zeker items vinden die bij uw smaak passen en uw huis laten schitteren.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873