Blond-Paradise

Blond Paradise  servies - zo kleurrijk als de paradijsvogel

Het motto van deze Blond Amsterdam-collectie is: Paradise isn't a place, it's a state of mind! Het zou niet veel eenvoudiger zijn om de vrolijke illustraties van de collectie Blond Amsterdam Paradise samen te vatten. Met een overvloed aan motief en kleur geven de kopjes, borden, kommen en potten een beetje inzicht in het veelzijdige jungleparadijs.

Of het nu beperkt is tot het grotere geheel of volledig is ontworpen in het bonte jungle-motief - alleen Blond Paradise belooft een gelukkig begin van de dag.


  1 / 2  Bezig met laden...
  • check Goed verpakt, vlot bezorgd
  • check Eenvoudig retour tegen gereduceerd tarief
  • check Online veilig & snel betalen
  • check Goed verpakt, vlot bezorgd
  • check Eenvoudig retour tegen gereduceerd tarief
  • check Online veilig & snel betalen
   1  2  

Alle tropische fauna en flora in één servies

Bloemen, bladeren, fruit, insecten en in het midden even kleurrijke figuren. De kopjes, borden en kommen van de Blond Paradise-collectie zijn als een reis door de magische jungle wereld. In het kleurrijke samenspel van de motieven kan altijd iets nieuws worden ontdekt.

Dompel jezelf onder in dit wilde, leuke jungleparadijs en breng kleur aan tafel. Met het Blonde Amsterdam Paradise assortiment uit onze online shop theepotwinkel is een goed humeur ontbijt net zo gegarandeerd als een ontspannen afternoon tea of een korte pauze van het werk.

Kopjes, borden, serveerschalen, theepotten, servetten - u vindt alles wat de kleurrijke junglewereld van het servies van Blond Paradise biedt.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873