Wij over ons


De Theepotwinkel verwelkomt je.

Op HotTeapots.com - de Theepotwinkel, Wim en Nora Varwijk staan ​​altijd voor je klaar. Sinds 2003 sturen we theepotten en meer over de wereld. Sinds 2009 hebben we ook een winkel in Doetinchem (Nederland, 12 km van de Duitse grens).

Ons verhaal tot nu toe: veel mensen vragen ons hoe we theepotten zijn gaan verkopen. We begonnen met het verzamelen van theepotten in de jaren 80. De eerste was een kat op een vuilnisbak, die we vandaag nog hebben. Sindsdien hebben we meer dan 250 verschillende theepotten gekocht voor onze privécollectie. (Hadden we maar meer ruimte!)
Toen we onze collectie in 2001 op onze website beschreven, waren er velen geïnteresseerd in en daarom kwamen we op het idee om theepotten te verkopen. We hebben onze eerste kan in december 2003 verkocht en sindsdien is het bedrijf vanaf onze lokaliseren in Wormerveer blijven groeien. Eind 2004 was de ruimte bijna op, dus kochten we een magazijn / kantoor / showroom. Daar zijn we in 2005 naartoe verhuisd.
Sindsdien hebben we onze catalogus altijd uitgebreid en vandaag zijn meer dan 1800 producten op voorraad. We zijn er altijd op uit om nieuwe producten te vinden om onze catalogus steeds opnieuw te vernieuwen.

Als een volgende stap in onze ontwikkeling hebben we onze winkel in Doetinchem in september 2009 geopend. Er is een groot deel van onze catalogus om direct te bekijken. Tegelijkertijd hebben we ook een assortiment thee en verschillende accessoires meegeleverd. Al meer dan 10 jaar bieden wij onze klanten alles voor een heerlijke kop thee.
Ondertussen serveren we thee, koffie, high tea en houden we proeverijen en workshops in onze winkel.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873