Over de Theepotwinkel en Wim en Nora

Hartelijk welkom.

Een aantal dingen die wij belangrijk vinden:

We houden van wat we doen

Wat in 2003 begon als een hobby, is nu onze fulltime passie.
We vinden het leuk om oplossingen te vinden voor onze klanten. Precies het juiste servies met de thee waar je van geniet.
Wij gedijen op tevreden klanten.

We geven om onze producten en het milieu

Wij verzenden naar vele landen. Dit betekent dat we een adequate verpakking moeten gebruiken om ervoor te zorgen dat u uw producten in perfecte staat ontvangt.
We streven er ook naar om niet meer verpakking te gebruiken dan nodig is en wat we gebruiken moet zo duurzaam mogelijk zijn

Wij zijn BIO-gecertificeerd, waarom?

Wij zijn al enkele jaren BIO-gecertificeerd. We vinden het belangrijk dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat als we Biologische producten verkopen, we kunnen bewijzen dat dit inderdaad het geval is, door strikte scheiding van niet BIO-producten en om deel uit te maken van de gedocumenteerde keten van productie tot aan uw tafel.


De Theepotwinkel - onze winkelin DoetinchemBezoek onze winkel in Doetinchem in de Gelderse Achterhoek

Over onze winkel

Iets meer dan 12,5 jaar geleden openden we onze winkel en werden we "multichannel" nadat we sinds 2003 een pure online winkel waren.

We genieten van elk bezoek van een van onze vele nieuwe of terugkerende klanten. Wij geven graag advies en zorgen ervoor dat u met producten naar huis gaat waar u met een gerust hart van kunt genieten of geven. (Natuurlijk doen we cadeauverpakking)

We hebben meer dan 2000 producten op voorraad, van grote bekende merken tot niche-items waarvan we vonden dat ze deel moesten uitmaken van ons aanbod.

Kom zelf kijken en neem zo lang als je nodig hebt om onze schappen te verkennen en kom gerust later terug als je wat meer tijd nodig hebt.

Vind je niet wat je nodig hebt? Vraag het ons en we kijken wat er mogelijk is.

Tot gauw!
 


Het Team

 
Wim Varwik

Wim Varwijk

Uw gastheer en eigenaar: Wim

Mijn carriëre begon vele jaren geleden in de foodretail. Sindsdien heb ik jarenlang in de IT gewerkt en ik ben ook meer dan 15 jaar als inkoper actief geweest.

In het begin van de jaren 2000 besloot ik dat we een persoonlijke website moesten hebben. We toonden onze theepot-collectie aan de wereld en we werden al snel theepottenverkoper in mei 2003. Van daaruit ging ons bedrijf vooruit, aanvankelijk als een nevenactiviteit, maar na verloop van tijd als een fulltime activiteit met de winkel en het online bedrijf dat we vandaag runnen.

Nora Varwik

Nora Varwijk

Uw gastvrouw: Nora

Ik heb een studie tuinontwerp gedaan en nog steeds kijk ik naar elke tuin met oog voor verbeteringen. Ik ben graag buiten in het algemeen en tuinen in het bijzonder.

Ik heb jarenlang in de IT gewerkt waar ik ook Wim heb leren kennen. De afgelopen jaren besteed ik al mijn tijd aan ons bedrijf. Ik vind het heerlijk om tijd te besteden aan opmaak van onze winkel.

Op dagelijkse basis ligt mijn prioriteit bij zowel klantenservice als fullfilment.