Events - Tearoom

Events-Tearoom

Lekker koffie en thee drinken

We verkopen al vele jaren thee en koffie.
Onze huidige inrichting geeft ons de mogelijkheid om klanten, die naar onze winkel komen, thee en koffie per kopje te serveren. We verkopen nu ook een assortiment van taart en andere lekkernijen. En die kunnen we ook serveren bij de koffie of thee. We verwelkomen klanten in onze tearoom of gezellig in het midden van onze winkel. We hebben altijd wat leesmateriaal liggen. Kom maar binnen en bezoek ons. We bieden plaats aan maximaal 24 personen (hoewel het wel wat knus wordt als we zoveel mensen hebben).

Thee proeverij, Workshop en/of High Tea

We kunnen u nu ook de ultieme thee-ervaring aanbieden door middel van een theeproeverij, een workshop of een echte High Tea (of combineer ze zelfs). Dit is dan wel alleen op afspraak voor groepen van maximaal 12 personen. In deze categorie vindt u naast de workshops die u online kunt bestellen veel producten die niet online besteld kunnen worden. Ze staan ​​allemaal vermeld om u te informeren over wat we aanbieden in onze winkel (en dat is ook meestal beschikbaar om mee te nemen)


Glutenvrij

We willen graag ons glutenvrije assortiment onder de aandacht brengen. Toen we samen zaten om te kijken naar wat we onze klanten graag willen aanbieden, zagen we geweldige producten beschikbaar in een glutenvrije versie. Daarop we hebben besloten om zoveel mogelijk producten glutenvrij aan te bieden. (Het lukt nog niet om helemaal glutenvrij te gaan) Ook geweldig voor je feestje thuis natuurlijk. Laat het ons weten als u grotere hoeveelheden nodig heeft, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we beschikbaar hebben wat u nodig heeft.


Laatst bekeken producten