Grote-Theepotten

Painstaking Processes

The Teapottery (nu Ceramic Inspirations) is trots op zijn sterke reputatie als een succesvolle cottage-industrie. Elke theepot die ze verkopen is uniek en individueel - omdat elke theepot volledig met de hand wordt gegoten en gedecoreerd. Elk kunstwerk duurt meer dan twee weken om te voltooien en bestaat uit 15 of meer afzonderlijke delen. Sommige stukken zijn inderdaad erg klein en vereisen oneindige zorg en geduld tijdens het productieproces.


  1 / 2  Bezig met laden...
  • check Goed verpakt, vlot bezorgd
  • check Eenvoudig retour tegen gereduceerd tarief
  • check Online veilig & snel betalen
  • check Goed verpakt, vlot bezorgd
  • check Eenvoudig retour tegen gereduceerd tarief
  • check Online veilig & snel betalen
   1  2  

De toewijding om de beste materialen en traditionele productieprocessen te combineren met nieuwe flair- en ontwerpideeën voor het moderne leven is ongeëvenaard. Er worden niet minder dan tien processen in elke theepot gegoten, diewordt gemaakt.
De klei arriveert bij The Teapottery (nu Ceramic Inspirations) als een massief blok. Dit wordt in stukken gesneden en met toevoeging van water en diffloculant gemengd in een machine genaamd "Blunger" gevormd tot vloeibare klei. Individuele gietmallen worden opgevuld met de gietklei en blijven staan. Water wordt door de vorm opgenomen en laat de basisvorm van de theepot achter.
Na het gieten en vormen van een tuit worden de theepotten 's nachts op natuurlijke wijze gedroogd, klaar voor sponzen en afbramen de volgende dag.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873