Jam, chutneys enz.

 


Bezig met laden...
Belberry Confiture Abrikozen Light 215 gram
Korting -40%
Belberry Confiture Abrikozen Light 215 gram
Een ambachtelijk vervaardigde abrikozenconfiture door Belberry zonder gebruik van suiker.
€ 6,95 € 4,15 *
(Prijs per per Kilogram € 32,33*)

COTTAGE DELIGHT

Cottage Delight, opgericht in 1974, maakte oorspronkelijk handgemaakte boterfudge. In de jaren die volgden groeide het assortiment van Cottage Delight met jam, marmelade, kwark, chutneys, tafelsauzen en vele andere heerlijke delicatessen. Vier heerlijke decennia later bevindt Cottage Delight zich nog steeds in het hart van de Staffordshire Moorlands en gaat door met het maken van heerlijke jam, chutneys enz.
 

BELBERRY, FINE FOOD CREATORS, VOOR TOEGEWIJDE VOEDSELLIEFHEBBERS

De geschiedenis van Belberry begon toen André Vandererfven een kleine gastronomische winkel verwierf, daterend uit het einde van de 19e eeuw, in de West-Vlaamse stad Kortrijk, België. Hij begon met het produceren van fruitconserven voor de lokale markt. In 1990 nam zijn zoon Thierry het bedrijf over, breidde de zelfgemaakte productie uit en begon de heerlijke conserven wereldwijd te exporteren.

Tegenwoordig vindt u de unieke producten van Belberry in de beste warenhuizen, hotels en delicatessenwinkels ter wereld, evenals bij de Theepotwinkel. Er gaat niets boven de voortreffelijke smaak van traditioneel bereid voedsel, zorgvuldig vervaardigd met de beste ingrediënten en de grootste liefde.


Laatst bekeken producten