Dolci Baci De zoete smaak van Italie:
De Zoete Kus van Sicilië, Dolci Baci. Ontstaan in een periode waarin het Moorse rijk tot Sicilië rijkte en haar invloed ook op de keuken en smaakbeleving van de Sicilianen projecteerde, kenmerken de Zoete Kussen zich door het rijkelijk gebruik van zoete amandel. Op smaak gebracht met fruit, honing, caramel, pistache, chocolade en vele andere rijke smaken. Traditioneel gemaakt door een Siciliaanse familie met een rijke historie en een ouderwets geperfectioneerde receptuur.

Met zijn karakteristieke vorm is Panettone de speciale kersttaart van Milaan met een oude en nobele traditie. 
Technisch gezien is het een soort zoet brood; Het wordt gemaakt tijdens een lang proces waarbij het deeg wordt uitgehard, dat zuur is, vergelijkbaar met zuurdesem. Het proefproces duurt enkele dagen, waardoor de taart zijn kenmerkende donzige eigenschappen krijgt. Het bevat gekonfijte sinaasappel, citron en citroenschil, evenals rozijnen, die droog en niet doorweekt worden toegevoegd. Vele andere variaties zijn beschikbaar, zoals gewoon of met chocolade. Het wordt geserveerd in plakjes, verticaal gesneden, vergezeld van zoete warme dranken of een zoete wijn. Een pluizige lekkernij om de magische sfeer van Kerstmis aan te wakkeren.


 


Bezig met laden...

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873