Francis Chen, stichter en voorzitter van Franz Collection Inc., wordt erkend wereldwijd als een succesvolle kunstenaar en ondernemer. Na zijn visie om de Chinese porseleinkunst nieuw leven in te blazen, kreerde Chen (Die in Duistland studeerde en daar zijn bijnaam Franz kreeg) zijn eigen kollektie van fijn porseleinservies en decoratieve accenten. Zijn producten kunnen nu in een verscheidenheid van plaatsen in de Verenigde Staten, Canada, Azië, Europa, de UK, Australi?, en Nieuw Zeeland worden gevonden.

Sinds het creëren van Franz in Juni 2002, heeft Chen wezenlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling en productie gemaakt, en zijn team van begaafde kunstenaars wordt nu erkend in de wereldmarkt. De verrichtingen van Chen omvatten het productie- en ontwerpcentra in China, Taiwan, Europa en de Verenigde Staten, evenals meer dan 4.000 verkooplokaties in markten rond de wereld.


 


Bezig met laden...
  • check Goed verpakt, vlot bezorgd
  • check Eenvoudig retour tegen gereduceerd tarief
  • check Online veilig & snel betalen

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873