Duet Filter
Duet Theefilter

De Duet thee filter is geschikt voor alle Bredemeijer roestvrijstalen theepotten! Dit dichte thee filter is gemaakt met behulp van roestvrij staal en kunststof en is geschikt voor alle theesoorten.

Verzendkosten

€ 5,00 

€ 19,95 *
(Prijs per stuk)

 

Aantal: 
Bestellen

De Duet thee filter is geschikt voor alle Bredemeijer roestvrijstalen theepotten!

Dit dichte thee filter is gemaakt met behulp van roestvrij staal en kunststof en is geschikt voor alle theesoorten. De thee filter is vaatwasmachinebestendig.

NB.  De filter is ook te gebruiken voor de Minuet Santhee 1,0 liter theepotten, maar de deksel ligt dan wat losser op de filter.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873