Duet


Duet, sinds jaren de beste voor thee

De klassiekers uit de Duet serie zijn de Bella Ronde en de Classic, die vooral mooi zijn door hun subtiele eenvoud. Al jarenlang de succesmodellen van Bredemeijer in vele huishoudens. Steeds weer in nieuwe kleuren.  Ze zijn er in drie maten, van 0,75 tot 1,5 liter. 

De Duet heeft een dubbele isolerende wand van verchroomd roestvrijstaal. Dit zorgt voor een ideaal temperatuurverloop zodat de thee extra lang warm blijft. De kwaliteit en smaak van de thee blijven daardoor perfect behouden. De speciaal gevormde tuit schenkt optimaal uit. De duurzame materialen zorgen voor jarenlang theeplezier.

Internationale design prijswinnaars …. een lust voor het oog

De Duet design serie, ontworpen door onder andere ontwerper Tassilo von Grolman, bestaat uit de de Saturn, de Meteor, de Björn en de Sven. De unieke vorm van de Duet Saturn heeft grote waardering gekregen in de vorm van diverse internationale designprijzen. Deze design-theepotten zullen een bijzondere bijdrage leveren aan uw interieur. 

 

De Duet heeft een dubbele isolerende wand van roestvrijstaal. Dit zorgt voor een ideaal temperatuurverloop zodat de thee extra lang warm blijft. De kwaliteit en smaak van de thee blijven daardoor perfect behouden. De speciaal gevormde tuit schenkt optimaal uit. De uit duurzame materialen gemaakte Duet theepotten zijn beschikbaar in 3 maten: 0,75, 1,2 and 1,5 liter. Ze zijn behalve in hoogglans ook in mat of moderne kleuren verkrijgbaar. 


 Laatst bekeken producten