Dilmah t The Original Earl Grey
Dilmah t The Original Earl Grey 100 gram

Deze subtiel geparfumeerde en evenwichtige losse Earl Grey thee heeft een rozenhoutachtige kleur en een uitgesproken karakter. Een bijzondere thee met body en een stevige persoonlijkheid.

Verzendkosten

€ 5,00 

€ 12,95 *
(Prijs per 100 gram)

 

Aantal: 
Bestellen

Dilmah Earl Grey losse Thee: Een subtiel geparfumeerde en evenwichtige thee met een rozenhoutachtige kleur en een uitgesproken karakter. In het droge blad is een assertieve bergamotgeur aanwezig. Een complexe mengeling van geuren: bloemen, marsepein en zoete kerstkruiden samen met onderliggende geuren die de suggestie van een bloementuin en van fruitbomen oproepen. Een bijzondere thee met body en een stevige persoonlijkheid.

Ingrediënten: Zwarte thee
Verpakking: Losse thee
Verpakt per: 100 gram

Informatie

Watertemperatuur
100 C
Zettijd
3 - 5 minuten
BIO
Nee
Ingrediënten
Zwarte Ceylon thee, Bergamot
Herkomst
Diverse landen
Hoeveelheid per liter
3 - 4 theelepels
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873