Dilmah-losse-thee-in-blik
Dilmah, Single Origin, 100% Pure Ceylon-thee is bij de bron verpakt in Sri Lanka en biedt een onvoorwaardelijke garantie voor unieke versheid en kwaliteit. Dilmah is het eerste theemerk dat in handen is van de producent en elimineert de tussenpersoon, waardoor tuinverse Ceylon-thee rechtstreeks bij theedrinkers terechtkomt. Dilmah biedt veeleisende consumenten echte thee, in plaats van multi-origin, commodity-thee.

De omzet van de wereldwijde verkoop van Dilmah wordt gedeeld met werknemers van theeplantages en kansarme mensen in de bredere gemeenschap via het werk van de MJF Charitable Foundation. De hulp die Dilmah in staat is om minder bevoorrechte mensen aan te bieden, wordt mogelijk gemaakt door consumenten die van onze thee genieten. Bedankt dat je ons helpt ons bedrijf echt een kwestie van menselijke service te maken.


 


Bezig met laden...

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873