Dilmah losse thee in blik

Dilmah-losse-thee-in-blik
Dilmah, Single Origin, 100% Pure Ceylon-thee is bij de bron verpakt in Sri Lanka en biedt een onvoorwaardelijke garantie voor unieke versheid en kwaliteit. Dilmah is het eerste theemerk dat in handen is van de producent en elimineert de tussenpersoon, waardoor tuinverse Ceylon-thee rechtstreeks bij theedrinkers terechtkomt. Dilmah biedt veeleisende consumenten echte thee, in plaats van multi-origin, commodity-thee.

De omzet van de wereldwijde verkoop van Dilmah wordt gedeeld met werknemers van theeplantages en kansarme mensen in de bredere gemeenschap via het werk van de MJF Charitable Foundation. De hulp die Dilmah in staat is om minder bevoorrechte mensen aan te bieden, wordt mogelijk gemaakt door consumenten die van onze thee genieten. Bedankt dat je ons helpt ons bedrijf echt een kwestie van menselijke service te maken.


 


Bezig met laden...
Dilmah t Rose with french Vanilla 100 gram
Dilmah t Rose with french Vanilla 100 gram
Deze verleidelijke losse Ceylon thee uit de Nuwara Eliya regio heeft een bijna mystieke geur van rozenblaadjes en Franse vanille.
€ 16,95 *
(Prijs per 100 gram)
Dilmah t Supreme Ceylon Single Origin 100 Gram
Dilmah t Supreme Ceylon Single Origin 100 Gram
Supreme Ceylon Single Origin losse thee. Een zwarte thee met een opbeurende en expressieve smaak en een goede nasmaak, die voor in de mond ligt. Lekker de hele dag door.
€ 16,85 *
(Prijs per 100 gram)
Dilmah t The Original Earl Grey 100 gram
Dilmah t The Original Earl Grey 100 gram
Deze subtiel geparfumeerde en evenwichtige losse Earl Grey thee heeft een rozenhoutachtige kleur en een uitgesproken karakter. Een bijzondere thee met body en een stevige persoonlijkheid.
€ 12,95 *
(Prijs per 100 gram)

Laatst bekeken producten