Theepotverzamelaars bestaan over de hele wereld. We zijn zelf begonnen als verzamelaars en hebben uiteindelijk van deze hobby een bedrijf gemaakt. Als gevolg hiervan hebben we nog steeds een zwak voor de speciale en de grillige theepot. We werken met verschillende ontwerpers om u een aantal speciale theepotten te bieden. Daaronder zijn Andy Titcomb, Tony Carter, de Teapottery en een kleine selectie voor de Franz Collection. We hebben een speciaal gedeelte in onze winkel. Dit maakt mensen altijd aan het lachen, zelfs als ze gewoon binnenkomen om wat thee te kopen.

Hieronder vindt u een selectie van producten uit de verschillende productgroepen in deze categorie. Blader door de categorieën hieronder voor een volledig overzicht.


 


Bezig met laden...

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873