Bredemeijer
Iedereen proeft direct de sfeer bij het romantische model Cosy. De combinatie rvs en aardewerk is door het nauwkeurige productieproces uniek te noemen. De theepot is los verkrijgbaar maar in combinatie met het suikerpotje, melkkannetje en sfeervolle theeglazen een schitterende combinatie. De theepot heeft een rvs mantel voorzien van een isolerende viltlaag. Hierdoor blijft de thee extra lang warm en de smaak goed behouden. Meegeleverd wordt een uitneembaar rvs theefilter voor losse thee.

Wij bieden ook een volledig assortiment van reserveonderdelen voor deze theepotten (knoppen, deksels, losse theepotten, filters en vilt-voeringen).


 


Bezig met laden...
  • check Goed verpakt, vlot bezorgd
  • check Eenvoudig retour tegen gereduceerd tarief
  • check Online veilig & snel betalen

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873