Chocolade Seed & Bean

Seed & Bean ChocoladeSeed & Bean werd opgericht in juni 2005 met het idee om een ethisch assortiment zoetwaren te creëren. De focus lag op het altijd gebruiken van biologische ingrediënten, het gebruik van kleinschalige leveranciers en het moedig en wild zijn met smaken; Chocolade met een wilde kant.

Seed & Bean is 100% biologisch; Fairtrade waar mogelijk, en alle producten zijn ethisch verantwoord en handgemaakt in Engeland. De productiefaciliteit van Seed & Bean is bewust klein: met een batchgrootte van slechts 45 liter, vergeleken met grote industrieel geproduceerde chocolatiers die batches maken van 20-50.000 liter per batch! Als het om chocolade gaat, zijn het echt chocolade-ambachtslieden.
  


Bezig met laden...
Seed & Bean 58% Dark Chocolate Salted Pretzel 80 gram
Korting -40%
Seed & Bean 58% Dark Chocolate Salted Pretzel 80 gram
Dit is de zoete hartige combinatie die je nodig hebt in je leven! Deze Seed & Bean limited edition Salted Pretzel Dark Chocolate
€ 5,50 € 3,30 *
(Prijs per kilogram € 68,75)*
Seed & Bean 72% Dark Chocolate Extra Dark 75 gram
Korting -40%
Seed & Bean 72% Dark Chocolate Extra Dark 75 gram
Gemaakt van de beste Dominicaanse cacaobonen, een tijdloze klassieker van Seed and Bean, waardoor het de donkere chocolade is die kan wedijveren met alle donkere chocola.
€ 4,50 € 2,70 *
(Prijs per kilogram € 60,00)*

ETHIEK

Seed & Bean is vanaf het allereerste begin ethisch verantwoord geweest en sinds ze een nieuwe naam hebben gekregen, hebben ze dit naar een ander niveau getild door 100% composteerbare folie te kopen en te gebruiken, waardoor ze het eerste Britse chocolademerk zijn met een volledig composteerbare verpakking. De binnenfolie is gemaakt van Natureflex ™, een speciaal verkregen, flexibele cellulosefilm die is gemaakt van eucalyptushoutpulp, waardoor deze producten voorop lopen in het zero plastic, zero waste-initiatief.
 


Laatst bekeken producten