Dit bekroonde donkere chocolademerk is zo lekker en vol smaakstoffen, dat u er van houdt.

In feite is de oorsprong van Chocolate and Love ook een liefdesverhaal: een Schotse chocolade-liefhebben en een Deense foodie hebben elkaar gevonden. Daarop zetten ze een van de beste organische ethische chocolademerken in de wereld.

Chocolate and Love is opgericht door Richard O'Connor en Birgitte Hovmand in 2010. Zij lieten hun beroepen achter en daarna volgde het koppel hun passie voor chocolade en wilden een merk ontwikkelen waarbij ze zich goed voelden. Zes jaar later zijn ze erg blij om het assortiment in 35 landen over de hele wereld te hebben.

Het Chocolate and Love Team is verheugd om de Great Taste Awards voor elke smaak in het assortiment te hebben gewonnen. In totaal heeft het assortiment tot dusverre 18 prijzen gewonnen en heeft onlangs 3 Great Taste Awards in 2016 opgehaald.

Wij hopen dat u van onze chocolade geniet! Herinner je als je chocolade proeft: laat het smelten (en meer smaken komt vrij!). 


Bezig met laden...

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873