Ceylon OP Highgrown Thee 100 Gram
Ceylon OP Highgrown Thee 100 Gram

Het zorgvuldig verwerkte, draadachtige, helderrode blad met een evenwichtige pittige smaak maakt een glanzende koperkleurig brouwsel. Een traktatie voor elk moment van de dag.

Verzendkosten

€ 5,00 

€ 2,95 *
(Prijs per 100 gram)

 

Aantal: 
Bestellen

Ceylon OP Highgrown thee 100 Gram Sri Lanka's hooggroeide thee is een van de beste die het eiland te bieden heeft. Deze thee heeft levendige, fijne fruitige smaken en geurige aroma's, genaamd de 'Worlds Best Fruity Black Teas'. Deze hooggewaardeerde thees vormen ongeveer 25% van de jaarlijkse theeproductie van Sri Lanka. Deze hoogwaardige zwarte thee wordt gekweekt op een hoogte tussen 1000 en 2.300 meter. Het zorgvuldig verwerkte, draadachtige, helderrode blad met een evenwichtige pittige smaak maakt een glanzende koperkleurig brouwsel. Een traktatie voor elk moment van de dag.

Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Copyright © 2003 - 2019 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873