Bredemeijer CosyBredemeijer DuetBredemeijer, opgericht in 1914, is een toonaangevende en gespecialiseerde fabrikant van luxe huishoudelijke metaalwaren van pure of verchroomd roestvrij staal. De merknaam staat voor een reeks van hoge kwaliteit theepotten en aanvullende geschenkartikelen. Vooral bekend zijn de dubbelwandig / geïsoleerd theepotten Bredemeijer is een onafhankelijke en particulier bedrijf, waarbij vakmanschap en moderne technologie zorgen voor een uitstekende kwaliteit van de producten.
Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873