Blond Amsterdam Taartvorkjes Delfts Blond set van 6

Ook zo dol op Holland? Dan is het ‘Delfts Blond’ servies helemaal geschikt voor jou. Nu zijn er ook gebaksvorkjes om je lijn helemaal compleet te maken.

Verzendkosten

€ 5,00 

€ 19,95 *
(Prijs per stuk)

 

Aantal: 
Bestellen

Blond Amsterdam Taartvorkjes Delfts Blond set van 6
Ook zo dol op Holland? Dan is het ‘Delfts Blond’ servies helemaal geschikt voor jou. Een servieslijn met Blond interpretatie op het traditionele Delfts blauw. De illustraties zijn geïnspireerd op typische Hollandse tafereeltjes zoals schaatsen, fietsen in Amsterdam en varen. Nu zijn er ook gebaksvorkjes om je lijn helemaal compleet te maken.

Materiaal: roestvrij staal / kunststof
Hoogte: 14 cm
Niet vaatwasmachinebestendig

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873