Blond Amsterdam Servies - vrolijke serviesvariaties

Blond Amsterdam - een naam die absoluut impact heeft. Komende uit de creatieve co-creatie van de twee blonde ontwerpers, brengt Blond de vrolijke en kleurrijke theepot met kopjes, borden, kommen en nog veel meer keukenaccessoires met Joie de vivre het huis binnen.

De twee in Amsterdam gevestigde ontwerpers hebben in elk geval geen gebrek aan ideeën. Dit wordt op indrukwekkende wijze aangetoond door de talrijke Blond Amsterdam-collecties in onze online winkel. Af en toe speels, soms dromerig, soms verliefd - het kopen van Blond Amsterdam-servies is erg leuk. Creëer uw ontbijt- of middagtheetafel uit de prachtige, liefdevol vormgegeven stukken, met opvallende en kleurrijke illustraties. 

Wij voeren heel veel serviesgoed van Blond Amsterdam, inclusief Even Bijkletsen, Delfts Blond, de specials en nog veel meer.  Bezoek onze website ook voor de seizoen specials zoals voor Sinterklaas en Kerst.  Voor je Blond Amsterdam mokken, borden, kommen, theepotten en alle andere leuke artikelen van Blond Amsterdam click je op een van de links hieronder.  De dames achter Blond Amsterdam

Achter de grappige, soms zelfs behoorlijk brutale collecties van Blond Amsterdam Servies staan ​​Janneke Dröge en Femque van Geffen. In 2001 begonnen de twee creatieve vrouwen in hun kleine studio in Amsterdam met de ontwerpen voor de eerste dienst. De toepasselijke naam voor de gerechten was dankzij het blonde haar en de Studio-locaties snel gevonden - Blond Amsterdam.

Net zo los, open en direct zijn de Blond Amsterdam producten. Janneke Dröge en Femque van Geffen willen gewoon vreugde en goede humor verspreiden met hun kommen, borden, bekers en Co. Dit is waar de twee vrolijke Amsterdamse ontwerpers zeker in geslaagd zijn. En dat er soms een of andere creatie met een knipoog naar buiten komt, zoals die bijna legendarische borden van Even Bijkletsen - collectie , maakt de producten des te sympathieker.

Geïnspireerd door Amsterdam City Life

Online blond Amsterdams servies kopen is echt geen gemakkelijke beslissing. De collecties zijn immers zo divers dat het niet eenvoudig is om een ​​stuk te kiezen. Alle collecties zoals Blond Paradise, Blond Romance of Delfts Blond hebben maar één ding gemeen: ze verspreiden pure levenslust. 

Ideeën voor nieuwe motieven of onderwerpen ontbreken zeker niet bij de ontwerpers, vooral omdat ze allebei geïnspireerd willen worden door de Amsterdamse manier van leven. Kleurrijke, gemengde karakters, warme openheid, energie - dat stroomt in de vaak kleurrijke decors.

Blond Amsterdam Servies: Shop online in de Theepotwinkel

In onze winkel in Doetinchem of onze online shop vindt u talloze collecties van de gevarieerde Blond Amsterdam Servies. Of je nu hemelse staten meebrengt in de keuken en eetkamer, een beker met een slimme spreuk of op zoek bent naar iets dat geschikt is voor het barbecuefeest - als je gebruik maakt van onze diensten kun je Blond Amsterdam-servies kopen om aan bijna elke wens te voldoen.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873