Betaalmogelijkheden

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden
 

Betaling per factuur via Klarna

U maakt het orderbedrag over naar Klarna AB (met Klarna-betaling). Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor uw bestelling. Volg de instructies van Klarna (per e-mail). Let op de voorwaarden zoals aangegeven tijdens het afrekenen.
 

Credit Card

Na voltooiing van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van onze betalingsprocessor om de betaling per credit card te voltooien. Ga na voltooiing van de betaling altijd terug naar onze site.
 

iDeal

Na afronding van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van uw bank volledige betaling via iDeal. Ga na voltooiing van de betaling altijd terug naar onze site. Alleen beschikbaar voor houders van een Nederlandse bankrekening.
 

PayPal

Na het voltooien van uw bestelling wordt u naar de betaalpagina van PayPal geleid om de betaling per creditcard te voltooien. Ga na voltooiing van de betaling altijd terug naar onze site.
 

Sofort Banking

Na afronding van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van onze betalingsprocessor om de betaling via Sofort Banking te voltooien. Ga na voltooiing van de betaling altijd terug naar onze site.
 

Giropay

Na voltooiing van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van onze betalingsprocessor om de betaling via Giropay te voltooien. Ga na voltooiing van de betaling altijd terug naar onze site. (Alleen beschikbaar voor klanten met een Duitse bankrekening)
 

Bancontact

Na voltooiing van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van onze betalingsprocessor om de betaling via Bancontact te voltooien. Ga na voltooiing van de betaling altijd terug naar onze site. (Alleen beschikbaar voor klanten met een Belgische bankrekening)
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873