Betaalmogelijkheden

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden
 

Betaling per factuur via Klarna

U maakt het orderbedrag over naar Klarna AB (met Klarna-betaling). Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor uw bestelling. Volg de instructies van Klarna (per e-mail). Let op de voorwaarden zoals aangegeven tijdens het afrekenen.
 

Credit Card

Na voltooiing van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van onze betalingsprocessor om de betaling per credit card te voltooien. Ga na voltooiing van de betaling altijd terug naar onze site.
 

iDeal

Na afronding van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van uw bank volledige betaling via iDeal. Ga na voltooiing van de betaling altijd terug naar onze site. Alleen beschikbaar voor houders van een Nederlandse bankrekening.
 

PayPal

Na het voltooien van uw bestelling wordt u naar de betaalpagina van PayPal geleid om de betaling per creditcard te voltooien. Ga na voltooiing van de betaling altijd terug naar onze site.
 

Sofort Banking

Na afronding van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van onze betalingsprocessor om de betaling via Sofort Banking te voltooien. Ga na voltooiing van de betaling altijd terug naar onze site.
 

Giropay

Na voltooiing van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van onze betalingsprocessor om de betaling via Giropay te voltooien. Ga na voltooiing van de betaling altijd terug naar onze site. (Alleen beschikbaar voor klanten met een Duitse bankrekening)
 

Bancontact

Na voltooiing van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van onze betalingsprocessor om de betaling via Bancontact te voltooien. Ga na voltooiing van de betaling altijd terug naar onze site. (Alleen beschikbaar voor klanten met een Belgische bankrekening)