Bestel op tijd!

Wij krijgen van onze vervoerders steeds meer berichten dan men verwacht dat tegen Sinterklaas en Kerst de levertijden flink kunnen oplopen.  

Wij adviseren dan ook om uw geschenken zo vroeg mogelijk te bestellen.  Dat voorkomt teleurstellingen en geeft ruimte aan de vervoerders om een en ander soepel af te handelen.  

Tevens zien we dat dit najaar de levertijden voor nieuwe voorraad langer zijn dan gebruikelijk.  We kunnen er daarom niet altijd op rekenen dat we op tijd weer nieuwe voorraad zullen ontvangen.  Voorkom daarom tereurstelling en bestel zolang er voldoende aanwezig is.  

Lees hieronder verder....  

Bestel op tijd-tips

  • Bestel de cadeaus ruim voor de dag dat je ze nodig hebt. Wacht niet tot het laatste moment als dat niet hoeft.
  • Bestel doordeweeks in plaats van in het weekend, om de piekdagen bij ons en bij de bezorgers te vermijden.
  • Als je het graag thuisbezorgd wilt hebben, kies dan een moment waarop je zeker weet dat je thuis bent en houd Track & Trace goed in de gaten. Wijzig de bezorging als je plannen veranderen (dat kan via een link in de track & trace email), laat het bij de buren afleveren of op een ‘afgesproken plek’. De bezorger hoeft dan niet dubbel te rijden.
  • Als je niet thuis bent, laat dan je pakketten afleveren op een servicepunt van DHL. De pakketbezorger komt dan niet voor een dichte deur te staan, je kunt het pakket ophalen wanneer je wilt en je voorkomt dat het voortijdig in handen komt van degene die je wilt verrassen.  Wij bieden op dit moment helaas nog niet de mogelijkheid om bij het bestellen op te geven waar u de bestelling wil laten afleveren.  Maar u kunt dit bij afleveradres of in de opmerking altijd opgeven.  Als beloning ontvangt u bij levering aan een pakketpunt een kleine attentie.  
U vind de DHL punten middels deze link.

U kunt dit in het afleveradres als volgt aangeven: