Assam Mangalam FTGFOP1
Assam Zwarte Thee Mangalam FTGFOP1 (spl.) 100 Gram

Een Assam thee van bijzondere kwaliteit. Op een plantage met zeer dichte beplanting met uitgezochte theeplanten. Grootbladige thee met vele gouden "tips".


Verzendkosten

€ 5,00 

€ 9,60 *
(Prijs per 100 gram)

 

Aantal: 
Bestellen

Dit is een Assam thee van bijzondere kwaliteit. Van een plantage met zeer dichte beplanting met uitgezochte theeplanten. Het bestaat uit grootbladige thee met vele gouden "tips". De gezette thee heeft een moutsmaak, een kruidige afdronk en in de kop heeft het een donkere barnsteenrode kleur.

Informatie

Watertemperatuur
100 C
Zettijd
2 - 4 minuten
BIO
Nee
Ingrediënten
Zwarte thee Assam FTGFOP1 Mangalam
Herkomst
India - Assam
Hoeveelheid per liter
4 - 5 theelepels
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873