Tea Cosy RHS Traditional Rose
Theemuts RHS Traditional Rose

Neem uw theepot mee de tuin in met warme of ijskoude thee onder deze muts met warme kleuren van een zomerse roos. Je ruikt de rozengeur bijna. Of is het de thee?

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 12,95 *
(Prijs per stuk)

 

Aantal: 
Bestellen

Neem uw theepot mee de tuin in met warme of ijskoude thee onder deze muts met warme kleuren van een zomerse roos. Je ruikt de rozengeur bijna. Of is het de thee? Vrolijk uw theetijd op met deze theemuts in katoen. 
De watten vulling houdt de thee warm en een gecoördineerde afwerking en ophanglus is toegevoegd als detail. Gemaakt door Ulster Weavers.

Geschikt voor theepotten met een maat tot ca. 27 cm van handvat tot einde van de tuit en niet hoger dan ongeveer 26 cm.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873