Muff Tea Cosy RSE Traditional Rose
Theemuts RSE Traditional Rose

Doe deze theemuts met heerlijke zomerse rozen om uw theepot en geniet van hete of ijskoude thee. Deze theemuts sluit aan rond de pot en wordt gesloten met banden aan de bovenkant.

Verzendkosten

€ 5,00 

€ 19,95 *
(Prijs per stuk)

 

Aantal: 
Bestellen

Doe deze theemuts met heerlijke zomerse rozen om uw theepot en geniet van hete of ijskoude thee. Deze theemuts sluit aan rond de pot en wordt gesloten met banden aan de bovenkant met een bijpassend rood lint. De 100% katoen theemuts bevat een polyester watten vulling en hoeft niet te worden verwijderd om te schenken, ze houdt uw thee warm, zelfs op de koudste dagen.

Geschikt voor theepotten tot ongeveer 1,8 liter.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright © 2003 - 2020 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873