Dilmah Vivid Celebrations of Life Gift Pack, 40 zakjes (80 gram)

Dilmah Vivid Celebrations of Life Gift Pack, 40 zakjes (80 gram)

Het Vivid Celebration of Life-cadeaupakket biedt elk 10 sachets van Vivid Ceylon Breakfast Tea, Gentle Minty Green Tea, Aromatic Earl Grey Tea and Ceylon Tea with Apple Pie & Vanilla.

Artikelnummer

81021-012-R00 

Verzendkosten

€ 5,00 

EAN

9312631151435  

€ 13,95 *
€ 9,75 *
(Prijs per 100 gram € 17,44 nu € 12,20 )*

 

Aantal: 
Bestellen

Ceylon Breakfast Tea

Een essentiële gastronomische thee-ervaring; thee uit de westelijke regio van Ceylon, waar de verschillende klimatologische omstandigheden een perfect uitgebalanceerde thee opleveren. Een robijnrode likeur levert het beste van Ceylon op in een thee die rijkdom, diepte en de licht grasachtige, heldere toon van verse thee van hoge kwaliteit biedt.Niet te sterk, noch te licht, een heerlijke thee om wakker van te worden, te doen herleven of gewoon ontspannen met. Een thee voor fijnproevers.

Gentle Minty Green Tea

Een zachte maar verfijnde thee met een mix van volledig natuurlijke smaken. De zachtheid van gestoomde groene Sencha-thee wordt verlevendigd door groene muntblaadjes en vervolgens zachtjes versterkt met citroengras. Een reinigende thee die prachtig kan worden gecombineerd met pittig eten en vlees.

Aromatic Earl Grey Tea

Een gedurfde en heldere Ceylon-thee met één regio, gekweekt op ongeveer 2000 voet boven zeeniveau en zachtjes versmolten met Bergamot-smaak. Het resultaat is een uitgebalanceerde thee van gemiddelde sterkte met de citrusnoot die bekend staat als Earl Grey. Deze bloemige en fruitige smaak brengt de kracht van de thee in evenwicht om een ​​verfrissende en heerlijke thee te bieden.

Ceylon Tea with Apple Pie & Vanilla

Appeltaart in een kopje, met een heldere en levendige Ceylon BOP-kwaliteit thee met appel, kaneel en romige vanille-tonen. Een geruststellende thee met een zachte geur en een heerlijk fruitige persoonlijkheid

 

Informatie

Watertemperatuur
100 C
Zettijd
3 - 5 minuten
BIO
Nee
Ingrediënten
Ceylon Breakfast Tea: zwarte thee; Gentle Minty Green Tea: groente thee, groene munt, citroengras (2 minuten laten trekken); Aromatic Earl Grey Tea: zwarte thee, bergamot; Ceylon Tea with Apple Pie & Vanilla: zwarte thee, kaneel, appel en vanille
Herkomst
Meerdere landen
Hoeveelheid per liter
1 theezakje per kop
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten