Bunzlau Bord Langwerpig Winter Garden
Bunzlau Bord Langwerpig Winter Garden

Dit Langwerpige Bunzlau Bord Winter Garden is handig in gebruik! Bedenk zelf hoe dit veelzijdige schaal / bord te gebruiken. En natuurlijk verkrijgbaar in al die mooie patronen van Bunzlau.

Verzendkosten

€ 5,00 

€ 24,95 *
(Prijs per stuk)

 

Aantal: 
Bestellen

Dit Bunzlau bordje is handig in gebruik!

Voor op tafel met bonbons, petit fourtjes. Of per persoon met een gebakje of een pizza- of quiche-punt. Geen grote borden op tafel of in je hand! Bedenk zelf hoe dit veelzijdige bordje te gebruiken. En natuurlijk verkrijgbaar in al die mooie patronen van Bunzlau.

De gehele productlijn van Bunzlau is vaatwasser-, oven- en magnetronbestendig, dankzij een zorgvuldige selectie van het materiaal en het productieproces.
Afmetingen:  Lengte: 18,5 cm, Breedte: 15 cm

Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

*Prijzen worden inclusief BTW getoond, eventueel vermeerderd met Verzendkosten. Er wordt voor EU-landen 9% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139
Transakties worden beveiligd met een SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
Online geschillenbeslechting:
Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform („ODR-Platform“) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld.
Dit is bereikbaar via de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Copyright © 2003 - 2019 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - der Teekannenladen.    Wij zijn BIO-gecertificeerd, NL-BIO-01 SKAL 104873