HOME CONTACT OPNEMEN MEER OVER ONS
De Theepotwinkel - alles voor een lekkere kop thee...
Kies uw thee
of koffie:
Zwarte
thee
Witte ,groene
& oolong thee
Fruit
thee
Rooibos
 thee
Kruiden
 thee
Dilmah thee Revolution thee Brandmeesters koffie
  Privacy Verklaring Uw Klantgegevens  |  Inhoud Winkelwagen  |  Afrekenen   
Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg
Snel Zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid Zoeken
Nieuwe Toevoegingen Meer
Chiostro di Saronno Panettone Amaretto 750 gram
Chiostro di Saronno Panettone Amaretto 750 gram
23.95EUR (incl BTW)
22.59EUR (excl BTW)
Privacy Verklaring
<DIV ALIGN="center">Privacy Verklaring</DIV>

Privacy Policy

 HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinden;
  • Communicatie over de opdracht/ bestelling;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht/bestelling;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • NAW-gegevens klant;
  • Indien afwijkend NAW-gegevens ontvanger;
  • Contactgegevens (waaronder (zakelijk) e-mailadres en (zakelijk) telefoonnummer);
  • Inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) voor geregistreerde klanten;
  • Website;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum, uitsluitend in het geval de klant achteraf wenst te betalen;
  • Werkzaam bij organisatie, voor zakelijke bestellingen;
  • Aanduiding BTW-plichtig, alleen voor niet Nederlandse bedrijven (buitenlandse bedrijfsklanten zijn niet altijd BTW-plichtig);

Uw persoonsgegevens worden door HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiŽle administratie voor maximaal 7 jaar.

Verwerking van persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees

Persoonsgegevens van nieuwsbrief abonnees worden door HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Het inschrijving formulier Nieuwsbrief;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men aangemeld is.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de internetomgeving van onze webshops;
  • Het verzenden van de bestelde goederen;
  • Het verzorgen van de (financiŽle) administratie;
  • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU, behoudens voor de uitlevering van zendingen aan klanten die goederen wensen te ontvangen op een adres buiten de EU. In dergelijke gevallen delen wij de naam- en adresgegevens met de dienstverlener die voor levering van de goederen zorg moet dragen.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geÔnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door ťťn van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

HotTeapots.com - de Theepotwinkel - Der Teekannenladen
Terborgseweg 37
7001 GM
Doetinchem
Nederland
info@detheepotwinkel.nl
Volgende
Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg
Snel Zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid Zoeken
Laatste Nieuws

Zondag 16 december: winkel open


Cappucino, Espresso, Latte Macchiato, Thee, kom binnen en geniet
Payment, Zahlung, Betalen:
Recensies Meer

Wim, I?d like to confirm the order safe arrival. Thank you for quick response and delivery. The ...(lees meer)


Oksana
Bestsellers
01.Zwarte thee Earl Grey superieur 100 Gram
02.Dilmah Earl Grey Tea
03.Dilmah Ceylon Supreme Tea
04.Ceylon OP Highgrown Thee 100 Gram
05.Dilmah English Breakfast Tea
06.Groene thee en Witte Thee Macabeo, citrus en jasmijn 100 gram
07.Duetģ Theefilter
08.Groene Thee Sencha (China) 100 Gram
09.Dilmah Groene Thee Jasmijn
10.Groene Thee Sencha Sinaasappel - Maracuja 100 Gram
Informatie
Over HotTeapots.com
Onze verzameling
Wat onze klanten vinden
Verzenden
Retourneren
Privacy verklaring
Algemene Voorwaarden
Links
Stuur ons een email
Wishlist F.A.Q.
Informatie

Partner: PostNL

Partner: UPS
betaalmogelijkheden Over ons

Wim & Nora Varwijk
Wim & Nora Varwijk
Terborgseweg 37
7001 GM Doetinchem
Netherlands
(Winkel/Laden/Store)

Telefoon: Nederland: +†31†(0)314 395026 (Gedurende winkelopeningstijden)

Alle prijzen op deze website worden inclusief en exclusief BTW (VAT/MwST) getoond.
Er wordt voor alle landen van de Europese Unie 6% of 21% BTW in rekening gebracht.
HotTeapots.com staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Gelderland onder nummer 34190139

Veilige transakties voor deze website worden beveiligd met een Comodo SSL certificaat om er voor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.

Online geschillenbeslechting: Volgens Richtlijn 2013/11/EU, heeft de Europese Commissie een internet platform (ĄODR-Platformď) voor online geschillenbeslechting tussen bedrijven en consumenten beschikbaar gesteld. Dit is bereikbaar via de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Copyright © 2003 - 2017 HotTeapots.com - de Theepotwinkel
Powered by osCommerce Nederland